مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته ضمانت کاری

سلام من باماشین نیسان یخچال دار شخص دیگر شرکت کارمیکردم ازطرفی اتاق ماشین پوسیده بود حتی یک هفته قبل تصادف اتاق ماشین شکسته بودصاحب ماشین پول نداشت درست کنه خودم جلودرخونه جوشکاری کردم حتی بهش گفتم خطرناک باهاش کارکردبعدازدرست کردن ماشین چندروزبعداتاق ماشین شکست وبایک ماشین پارک شده تصادف کردم صاحب ماشین میخوادسفته اجرابزارهم خسارت ماشین وهم پول دوماه خواب ماشین بگیره ایامیتونه همه خسارت بگیره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تمرین دلیل شود تا علت وقوع حادثه و سلامت خودرو مشخص گردد و کارشناس در این خصوص نظر دارد سپس نسبت به میزان خسارت وارده اظهار نظر دقیق‌تری می‌توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا در وهله اول می‌بایست قرارداد شما بررسی شودمی‌بایست مشخص شود که قصور از چه کسی بوده