مشاوره حقوقی رایگان - عمل لواط

پسر ٢٤ساله هستم روزپنج شنبه به زور كتك مرا سوار ماشين كردند و با من عمل لواط انجام دادن و من روز شنبه به پزشكي قانوني مراجعه كردم و بعدازانجام ازمايشات پاسخ اينگونه ارسال شده كه چيزي مشاهده نشده و جواب ازمايش من دو مرحله اي بوده يكي ازمايش عملي و بكي جواب DNA كه هنوز جواب دي ان ا نيامده چگونه بايد ثابت كنم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با ادله دیگر نیز می‌توانید ثابت کنید راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با استناد به شهادت شهود و سایر مدارکی که دارید اثبات نمایید