مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به کارشناس

باسلام ، پرونده ای در شورای حل اختلاف ثبت کردم و در دادخواستم ارجاع به امر کارشناس زدم ، آیا به کارشناس فرستاده می شه یا نه ! به نظر قاضی مربوط می شه ، مثلا قاضی بگه نیاز به کارشناس نیست ؟ الان 70 روز از جلسه رسیدگی پرونده می گذره ولی هیچ اتفاقی نیفتاده ، چندباری هم پیگیری کردم ولی جوابی نگرفتم ، آیا این زمان اطاله دادرسی محسوب می شه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اول پیگیری کنید تا جلسه رسیدگی تعیین بشه بعد بخواید که بره کارشناسی. معمولا ارجاع به کارشناسی اکثر مواقع انجام میشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer