مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک ارثی توسط سایر وراث

سلام وقت بخیر، پدرم 9 ماه پیش فوت کرده،قبل فوت به هر پسرش قطعه زمینی داده که کشت کنند و من تنها فرزند مادرم هستم ولی برادرانم فرزند پدرم هستند و الان تهدید کردند که زمینی که پدرم به من داده و 10 سال هست که در اختیارم هست را با زور تصرف می کنند البته پدرم قبل فوت طی فروشنامه رسمی زمین را به نام من زده، من قبل تصرف و یا بعد تصرف باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمین در زمان حیات پدرخوانده به شما منتقل شده است و وراث ایشان نمی‌توانند ادعایی داشته باشند.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

در قورت انتقال زمین ،به نظر زمین را به عنوان مالک تصرف دارید در صورت تهدید با وجود ادله ،اقدام به شکایت تهدید و در صورت تصرف شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قرارداد مبایعه‌نامه عادی دارید باید مالکیت شما احراز و اثبات گردد
و