مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک خریداری شده

سلام یک ملک داشتم معاوضه کردم سند من آماده انتقال سند اون ملک آماده نیست به املاکی میگم فسخ کن امروز فردا میکند. باید چی کار بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط فسخ در قرارداد وجود داشته باشد میتوانید از ان طریق پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اظهارنامه فسخ ارسال و سپس دعوی تنفیذ فسخ مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

املاکی که نباید فسخ نماید شما خود می‌بایست فسخ نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید مبایعه نامه شما دقیق بررسی شود. ارائه راه حل به مندرجات و شروط بستگی دارد.