مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی بعد از گذشت سه سال از موضوع

سلام وقت بخیر
فردی که از روی دشمنی و خصومت شخصی علیه من شکایت های متعددی مطرح کرده
یکیشون که تحت عنوان تخریب بود طرف با ارائه عکسی که مربوط به ورود من به منزلشون هست و مربوط به سه سال پیش هست رو ارائه کرده مدعی شده که تو سه سال پیش اومدی زدی اسباب وسایل من رو تخریب کردی که وقتی گفت سال پیش بوده قاضی گفت شکایتت مشمول مرور زمان شکایت شده و قرار موقوفی تعقیب صادر شد.
حالا اومده بعد از سه سال کارشناس آورده و رفته دادخواست خسارت مطرح کرده کارشناس گرفته که سه سال پیش تو اومدی یخچال فلان من رو تخریب کردی لباس شویی مارک فلان من رو تخریب کردی و.. تلویزیون مارک فلان و ... که اصلا این وسایل ها رو تو خونه اش نداشته و همه حرفاش دروغ محض هست.
من چطور میتونم از خودم دفاع کنم؟
نظریه کارشناسی که بعد از سه سال اومده اعلام نظر کرده مگه میتونه مسموع باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه کل پرونده نیاز به بررسی دارد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ایشون شکایت شون مشمول مرورزمان شده و اون رای موقوفی رو چنانچه آبشون دادخواست حقوقی ارائه داده به شعبه ارائه چون از آن زمان اثارتخریب ازبین رفته چیزی باقی نمانده تایشان بتواند اثبات کند این خود دلیل واضحی بر کذب بودن ادعا ایشان است