مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پیج فیک در اینستاگرام توسط پلیس فتا

باسلام
کسی با پیج فیک به بنده در اینستاگرام پیام داد و متن پیام هم نوعی راهنمایی درمورد یکی اعضای خانواده ام هست که مواظبش باشیم و در دام خلاف و دوست پسر افتاده است و بنده اسکرین شات از پیام گرفتم ..ولی فورا من رومسدود کامل کرد و پیج رو دیلیت کرد. میخوام بدونم آیا پلیس فتا میتونه برای من پیدایش کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.