درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده در شعبه تجدید نظر جهت جذب ایثارگران

با عرض سلام و ادب. پرونده بنده در شعبه بدوی رد شد و من موضوع دیگری را جهت تجدید نظرخواهی مطرح کردم و در تاریخ 11 آذر به شعبه تجدید نظر ارسال شد، وقت نظارت به 2اردیبهشت 403 داده شد، با گذشت 2 ماه و خوردی، هنوز سازمانهای طرف شکایت پاسخی ندادند، چند ماه زمان دارند برای پایخ؟ ممکن است هرگز پاسخی ندهند؟ باید حضوری پیگیر شوم؟

پاسخ ها

فرصتشان یک ماه است اما ممکنه جواب هم ندهند ظاهراً پرونده در دیوان عدالت است، اگه حضوری پیگیری کنید بد نیست البته قاعدتا باید در شعبه بدوی نظر داده باشند
سلام، سپاسگزارم از پاسخ شما. بله در بدوی پاسخ دادند، اما طبق پاسخشان درخواستم رد شد، به همین دلیل موضوع دیگری من باب همان پرونده به شعبه تجدید نظر مطرح کردم. برای صدور رای بدوی هم حضوری پیگیر شدم، اما بعد از پاسخ سازمانهای طرف شکایت. در این وضعیت که هنوز پاسخی از سازمانها دریافت نکردند و با توجه به اینکه هنوز زمان وقت نظارتم نشده(1 اردیبهشت)، پیگیری حضوری امکان پذیر هست؟
سلام زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص