مشاوره حقوقی رایگان - نزدیکی در زمان عده طلاق

درود من و همسرم 6ماه پیش جدا شدیم طلاق خلعی نوبت اول از همون روز ایشون اومدن گفتن اشتباه کردن منزل میومدن چند بار هم نزدیکی داشتیم و میگفتن بر میگردن من از سوالات شرعی حرم سوال کردم گفتن شما از لحاظ شرعی محرم هستید و فقط قانونی حالا ایشون میگن نمیخوان برگردند. من باید جایی مراجعه کنم صیغه طلاق دوباره بخونن یا ....

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
رجوع در طلاق خلعی نوبت اول تنها در شرایطی است که زن در مدت عده از بذل خود برای طلاق خلعی رجوع کرده و در این صورت مرد نیز می تواند به همسر خود رجوع نموده و طلاق را برهم بزند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طلاق خلع بوده رجعی نبوده که شما اجازه نزدیکی داشته باشید