مشاوره حقوقی رایگان - ساخت پیج با نام دیگران

سلام وقت بخیر ببخشید شخصی در اینستا با نام من پیج زده و بعد من آیدی پیجشو زدم و بعد فراموشی رمز رو زدم دو رقم آخر شمارش اومد برام که فقط آیدیش رو داشتم و مثل این که دیلیت زده چون کلا دیگ نیست. ،قابل پیگیری هست؟ میشه اون طرف رو پیدا کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه قابل پیگیری هست الی اینکه شخصی شناسایی شود با خیر بحث فنی است که باید پلیس فتا ورود کند و در نهایت گزارش کارشناسی است که گویای همه چیز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید