مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام پدر بزرگم در سال 1346 فوت کردن ودارای یک پسر و4 دختر داییم در ان زمان 11 سال داشت والان چندین سال است که زمین ها رو تصاحب کرده ومی گوید زمین را پدر م به خان ابادی فروخته ومن از خان گرفتم در حالی که پدر بزرگم ثروتمند بوده واکنون هم نام او را به نیک یاد می کنن سوال من با وجود 4 دختر چگونه داییم زمین را سند تک برگ گرفته ما به خیال انحصار وراثت منتظر بودهام که به ما هم سمی بیفتد لطف کنید راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود شما می توانید دادخواست ابطال سند ایشان را مطرح نمایید تا دادگاه رسیدگی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دایی شما بایستی مدرکی دال بر ادعای خویش داشته باشد در غیر اینصورت خواهران علیه برادر خویش می‌توانند دعوای خلع ید را مطرح بنمایند.