مشاوره حقوقی رایگان - چه جرمی انجام داده ؟

با سلام
چندی قبل بنده به باز کردن پیچهای روی دیوار خودم کردم که همسایه کناری ما ازش برای نصب تابلو استفاده میکرد و مجددا سفت پیچهارو بستم و تو فیلم من و فیلم اون طرف کاملا مشهود است .
این همسایه ما پارسال تو درگیری دست من عمدی شکوند و 3 ماه دیگه دادگاه داریم .
الان رفته شکایت کرده و گفته من سیمهای برق تابلوش را هم قطع کردم در ضمنی که از عمد پیچهارو خراب کردم و موقع نصب تابلوش افتاده و شکسته ‌ .
پرونده ما ارسال شد به بازپرس پارسالمون و با نشون دادم فیلمها و عکسهای موبایل و فیلم دوربین به بازپرس او متقاعد شد که به بنده افترا زده چون تابلو تا 15 روز بعد ثبت شکایت سالم بوده .
الان رفتم کلانتری و اونجا هم تایید کردند که صحنه سازیه.
1 الان من چه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم ؟ افترای عملی هست؟ اعاده حیثیت ؟
2 از شاهدایی که برده میتونم به عنوان افترا شکایت کنم ؟
مجازاتش چیست ؟ سال 98 هم سابقه افترا داشته

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید منتظر باشید منع تعقیب شما قطعی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اعاده حیثیت کرده و شکایت افترا کنید اما باید منتظر بمانید اول منع تعقیب قطعی شود