مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد های غیر حضوری

من به عنوان فریلنسر در زمینه گرافیک فعالیت میکنم و برای هر پروژه قرارداد تهیه میشود که اکثرا غیر حضوری و در بستر وب هستند. میخواستم بدونم :

مواردی که سفارش دهنده صرفا فرد نام و مشخصاتش رو در قرارداد پر میکند و امضا میکند (مجدد اسکن می کند ولی بدون اثر انگشت یا مهر) در صورت عدم پرداخت و بروز مشکل، ایا مرجعیت قضایی دارد و قابل استناد است؟اگر نه چه کاری باید انجام شود که مقبولیت قضایی داشته باشد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ارزش اثباتی دارد اما مهمتر از آن صحت مفاد خود قرارداد است که حقوق شما را تضمین می کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمام قراردادهایی که به صورت آنلاین و غیرحضوری تنظیم می شوند، مانند قراردادهای معمولی و سنتی اعتبار و آثار قانونی دارند و اگر بخواهیم آنها را ابطال کنیم، باید به قانون استناد کنیم تا بتوانیم این کار را انجام دهیم.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد های انلاین هم مانند قرارداد های فیزیکی واجد اثر قانونی است برای چگونگی ابطال باید بدوا متن قرارداد مورد مطالعه و برسی قرار بگیرد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید