مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام خدمت وکلای عزیز
خواهر من با پسرخاله شوهرش رابطه برقرار میکنه باهم رابطه جنسی داشتن و الان خواهرم بارداره شوهرش میگه بعد به دنیا اومدن میبرم آزمایش دی ان ای بچه رو،،،اگه دی ان ای نشون بده که بچه از شوهر خودش نیست و از پسرخاله شوهرشه حکم خواهرم و پسرخاله شوهرش که هردو متاهل هستن چی هستش؟و آیا از پسرخاله شوهر خواهرم هم دی ان ای بگیرن زنا ثابت میشه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
رابطه زنا به تنهایی با نتیجه آزمایش دی ان ای قابل اثبات نیست مگر با اقرار طرفینی مرتکبین یا شهادت شهود ولیکن اگر نتیجه مثبت باشد و تطابق 99 درصدی با دی ان ای پدر را نشان دهد خانم می‌تواند درخواست پیگیری جرم قذف را مطرح نماید و اگر منفی باشد مرد می‌تواند با لعان از همسر خود جداشون و طفل به او ملحق نخواهد شد و پدر طفل محسوب نمی‌گردد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایل کافی باشد احتمالا به جرم رابطه نامشروع محکوم می شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زنای محصنه است و مجازات سنگین اعدام دارد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام پرونده نیازبه بررسی جدی تر و نوشتن لایحه تخصصی داره ولی صرف باردارشدن نشونه زنا و تحقق زنا نیست کماکان اینکه برخی نظر مخالف دارند لذا باید درقالب لایحه تخصصی موارد بیان بشه درصورت تمایل جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت اثبات زنای محصنه مرگ و سلب حیات به عبارتی رجم و سنگسار خواهند شد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام تحت شرایطی زنای محصنه محسوب میشود ورجم

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات زنا رجم با سنگسار خواهند شد
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی اعدام البته حکم اعدام به راحتی صادر نمی شود.
و یا اینکه مجازات شلاق تعیین می شود و برای مرد تبعید و شلاق