مشاوره حقوقی رایگان - حذف سابقه توسط تامین اجتماعی

من طی سالهای 1372 الی 1376 در شرکتی به صورت ساعتی کار میکردم.
بعد ها طی بازرسی بیمه از شرکت مزبور، حدود 8 سال قبل ، در لیست سوابق بیمه ، 4 سال به سابقه من برای سال ها ، اضافه شد که ناشی از فرم 1/3 و 6 بود.
اکنون که 30 سال سابقه بیمه من تکمیل شده، درخواست بازنشستگی کردم. بعد از پیگیری ، مراجعه به شعب مختلف ، بالاخره در سامانه متوجه شدم که بیمه تامین اجتماعی ابراز کرده که پرداختی از شرکت مذکور بابت بازرسی مشاهده نشده. بنابراین بیمه تامین اجتماعی 4 سال بیمه من را که ناشی از فرم 1/3 و 6 و بازرسی بود، حذف کرده است. با مراجعه به شرکت مزبور ، مدیر مالی شرکت اعلام کرد که با توجه به قراردادهای دولتی که داشته ، همواره از بیمه تامین اجتماعی طلبکار بوده و هیچ نوع پرداختی به بیمه نداشته اند و این نوع مطالبات اعم از لیست بیمه یا مطالبات ناشی از بازرسی ، از طلبکاری شرکت از تامین اجتماعی برداشت می شده . با توجه به گذشت 28 سال از زمان مزبور شرکت مدارکی جهت ارائه ندارد.
با توجه به تبدیل سوابق سربازی خود به بیمه، 2 سال از این 4 سال جبران شده و در حال حاضر با ماه هایی که گذشته سابقه فعلی من 28 سال و 7ماه اعلام شده. بنابراین من بایستی 1 سال و 5 ماه دیگر بیمه بپردازم.

چطور می توان از بیمه تامین اجتماعی شکایت کرد که سوابقی که خود ارزیابی کرده و در سنوات پرداخت بیمه منظور را کرده را حذف کرده، به سوابق بازگرداند.
ممنون از راهنمایی دقیق شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید