مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن پارکینگ ملک خریداری شده نیومده

سلام.بنده پارسال یه واحد از آپارتمان مسکن مهر شاهین شهر از یک آقا خریدم که هم خودش و هم مدیر ساختمان گفت بدهی ندارند و الان برای پارکینگ ها خود مدیر شماره زده و جای ماشین بنده را گوشه حیاط جا داده که دقیقا نصف ماشین به طول،یعنی سمت شاگرد از جلوی ماشین تا صندوق عقب داخل باغچه حیاط میره، مدیر میگه چون پول درب برقی رو چند سال پیش فروشنده خونتون نداده است و میگم به من ارتباطی ندارد و پارسال گفتی بدهی ندارد و زیر بار نمیرود و به آقایی که خونه رو ازش خریدیم میگیم، میگه من که رفت و آمد نداشتم چرا پول درب برقی میدادم.که ایشون ریموت درب رو هم نداشتن خودم خریدم.
به مدیر میگم چند سال پیش هزینه درب چقدر بوده تا به جای اون آقا من بدم، میگه به قیمت روز حساب میشه و الان پول درب برقی خیلی زیاده که بخواهم بدهم،
البته اون آقا یک چک برای ضمانت سند پیش من داره.لطفا بگین من چیکار کنم، باید فروشنده خونه پولش رو بده یا من و آیا به قیمت روز باید بدهیم. ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شاید با سلام در صورتی که شخص محکوم شود اگر صاحب حقان را مطالبه کرده باشد به نرخ روز است