مشاوره حقوقی رایگان - حکم رابطه نامشروع

سلام همسر من با مرد مجردی در ارتباط بوده متوجه شدم و بعد از اینکه پرینت تماسها و پیامکهاشونو دیدم فقط برای یک ماه حدود 2000 دقیقه مکالمه و حدود 1000 پیامک انجام شده میخوام بدونم اگه برم شکایت کنم و بعد از پرینت متن پیامکها برای قاضی محرز بشه رابطه جنسی انجام شده حکم ان فرد و همسر من چی هست. خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید .البته میدونم که اگه فقط رابطه نامشروع باشه تا 99 ضربه شلاق داره .بازم تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه صاحب چک برگشتی روی حسابتون توقیف حساب گرفته باشه بله توقیفه. برای کسب اطلاع به بانکتون مراجعه کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer