مشاوره حقوقی رایگان - مراحل واخواست سفته

سلام
لطفا بفرمایید من چطور واخواست سفته بدهم؟
اگر روی سفته شکایت کنم و حدود 2درصد از مبلغ سفته رو پرداخت کنم و اعسار نزنم همون واخواست سفته محسوب میشود؟ خواهش میکنم توضیح بدین لطفا

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

واخواست از طریق بانک انجام میشه.هم حدود 45 روز زمان بر هست و هم هزینه زیادی داره.به نظر به عنوان سند عادی از طریق دادگاه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست سفته را واخواست نمایید و سپس درخواست مطالبه وجه را داشته باشید