مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین ارثی

سلام پدر بزرگم سال 82 در حضور 4چهار شاهد 7هکتار زمین به دایی ام فروخته به مبلغ 2 میلیون تومان.... و بعد 2 میلیون رو به دایی ام پس داده و همچنان قول نامه بدون فسخ مانده در دست دایی ام
یکی از شهود فوت کرده و یکی از شهود دایی دیگرم است..
حالا 8 ماهی هست پدر بزرگم فوت کرده آیا سایر 9 فرزند باقی مانده می‌توانند شکایت کنند و بگویند چرا پول زمین رو پس گرفته و زمین همچنان به نام خودش است... البته در قولنامه محدوده زمین مشخص نشده....
تمامی ارثیه پدر بزرگم به مبلغ 100 میلیارد توسط 3 فرزندش به این شکل در زمان حیات تقسیم شده... زمین رو خریدن و بعد یه مدت پول رو از پدر بزرگ پس گرفتن و زمینم مونده دست شون
آیا سایرین می‌توانند اقدامی کنند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اسناد مدارک و مستندات نیازمند بررسی است و بصورت کلی بار اثبات ادعا به عهده مدعی است اگر شما ادعا داریود که بیع انجام و سپس مبلغ ثمن به خریدار مسترد شده باید دلایل ارائه دهید و اثبات نمایید که این استرداد ثمن به منزله اقاله و برهم زون قرارداد اولیه بین طرفین بوده آیت.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود،درصورتی که درزمان حیات انتقالی داده بعد ازفوت دیگر مالک نبوده وبه ورثه حقی نمیرسد،درصورتی که اقاله یا فسخ نموده میتوانید دادخواست داده واثبات کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مبلغ پس داده شده واین امر اثبات گردد میتوان طرح دعوی کرد