مشاوره حقوقی رایگان - اتهام گرانفروشی

باسلام، از تعزیرات به مغازه من آمدند و بازرس فاکتور آخر رو از من خواست و من هم دادم و به ناحق برای من گران فروشی نوشت در صورتی که اصلا این طور نیست و حالا به دادگاه احضار شدیم حال چگونه من میتوانم در این خصوص از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همین نحو که توضیح دادید دفاع کنید که گران فروشی نبوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر گران فروشی نداشته اید بدان معترض شوید مستند و مستدل