مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو با پلاک قبلی

سلام
بنده ماشینی فروخته ام و هنوز پلاکش فک نشده است، اگر فردا به تعویض پلاک مراجعه کنم و پلاک جدید بگیرم، بعد از یک ماه میتوانم این پلاک جدید را با آن پلاک قبلی ام عوض کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پلاک قبلی شما هنوز در انبار تعویض پلاک موجود باشد می‌توانید درخواست همان پلاک را نمایید حتی اگر انهدام شده باشد مگر اینکه نصب بر خودرویی دیگر بنامتان باشد