مشاوره حقوقی رایگان - تعیین علت مرگ

سلام برادر من یک هفته پیش اقدام به خودکشی به صورت دار آویختن خود کرده و همسر وفرزندان آن ها هر کدام نوعی ماجرا رو عنوان میکنند مثل خوردن مشروب و و غیره که مثل هم نیست و در صحنه وقوع خودکشی هیچ یک با هم جور در نمیاد اصلا و گفته شده هنگام مرگ نفس داشت در بیمارستان و بدن او خیلی گرم بود و از دهن او کف بیرون میامد دکتر ها علت مرگ رو فشار به حلقه اعمال کردن و کالبد شکافی از سر و سینه انجام شده و نتیجه گفته نشده به ما نظر شما چی هست در این مورد؟

پاسخ ها :

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

پزشکی قانونی علت مرگ غالباً تشخیص میده که نظر آنها قابل اعتراض در کمیسیون های بالاتر است.
بهترین کار تکیه به نظرات تخصصی پزشکی قانونی و حتی میتونید از یک متخصص پزشکی قانونی مشاوره بگیرید و همچنین وکیل جنایی.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
موضوع مربوط به امور پزشکی ه .باید منتظر پاسخ پزشک قانونی باشید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی بنظر پزشکی قانونی دارد که قتل باشد یا خودکشی