مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع در فضای مجازی

با یک دختر از یک استان دیگر س ک س چت کردم باباش فهمیده همه رو دیده است و زنگ زده تهدید به شکایت کرده است. دخترش هم خودش قشنگ خیلی با من پایه بوده است. شکایتش به جایی میرسد؟ اصلا میگید جدی بوده؟ بگم که پدرش فرهنگی هم هست .

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

خوب اگر بخواهد شکایت کند که یک طرف این رابطه مجازی دختر خودش بوده است. لذا بعید می‌دانم اقدامی کند.