مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک از وکیل

با سلام . یک چک به مبلغ سیصد میلیون تومان صادر شده به نام خودم از کسی بابت ضمانت پولم با سر رسید آخر 99 دریافت کردم و به دلیل عدم موجودی و اینکه طرف کلاهبردار بود و کلی شاکی داشت پشت چک رو امضا کردم دادم وکیل پیگیری کند و اون برگشت زد و شکایت کرد . متاسفانه در دادگاه کیفری حاضر نشد و حقوقی شکایت کرد . حالا با توجه به این همه وقت که به نتیجه نرسونده میخوام چک رو ازش پس بگیرم آیا امکانش هست؟ اینکه باید چیزی باطل کند که من بتونم خودم برم دنبال شکایت و این که ضرر زیان به پول بنده تعلق میگیرد؟ ببخشید طولانی شد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پشت چک یاگواهی عدم پرداخت امضا وبنویسد تمامی حق وحقوق این چک متعلق به شماست

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

می توانید با مراجعه به دفتروکیل موضوع را حل کنید