مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهمت و افترا

سلام وقتتون بخیر
شخصی مدتی بود در ربات ناشناس تلگرام من رو آزار و اذیت قرار میداد من حدودا حدس زدم کی هست و از کانال خودم بیرون کردم
ایشون به بنده پیام دادن که چرا حذف کردید
در جواب گفتم جناب نامحترم
میدونم فلان واژه مستعمل شماست و شما در ناشناس من رو اذیت میکردید
و اگر الان میخواهید بگید شما هم نبودید بنده قصد بحث و ... ندارم
فقط اینکه افرادی که نباید چیز هایی رو میدونند که نباید و خوب این یعنی تجاوز به حریم شخصی بنده
دیگه ایشون هم گفتن در قالب تهمت افترا طرح دعوا میتونند بکنند و شکایت کنند
من هم چت رو دو طرفه پاک کردم یادم رفت اسکرین شات بگیرم
میشه بگید به خاطر این مطالب میتونن طرح دعوا کنند؟

پاسخ ها :

اتهام تهمت و افترا تهمت در تلگرام افترا تهمت