مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده

سلام تو شعبه چهارم دادیاری ناحیه هفتم از من شکایت شد که رای صادر و قرار منع تعقیب بود و شاکی اعتراض کرد که برای من بعد مدتی ابلاغ عصر روز یکشنبه که ظرف پنج روز بیاد برای ادای توضیح و مطلع که عملا سه روز فرصت داشتم چون شهرستان بودم..امروز تماس گرفتم گفتن پرونده بسته شده ارجاع داده میشه به شعبه 1039 دادگاه قدوسی..میخواستم ببینم برای چی به اون دادگاه میفرستند؟ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده در دادسرا تکمیل و به دادگاه ارسال شده است باید در دادگاه حاضر و از خود دفاع کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده به دادگاه جهت اخذ تصمیم فرستاده شده