مشاوره حقوقی رایگان - چک صیاد

سلام وقتتون بخیر من یه ملک رو به کسی فروختم به من 3فقره چک داده که دوتاش پول شده ولی سومیش متاسفانه حسابش خالیه از من مهلت 20روزه خواسته.منم پشت برگه مبایعه نامه دوباره ازش رسید گرفتم که اگر حسابش خالی باشه 30درصد وجه التزام وفسخ معامله میشه.اگه چک خالی باشه برگشت بزنم میتوانم برگه اجرائیه بفرستم.

پاسخ ها :

فسخ معامله در صورت پاس نشدن چک پاس نشدن چک ثمن معامله فسخ معامله وجه التزام