مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام و ممنون بابت کمکی که بدون چشم داشت تو گرفتاریها به مردم میکنید. بنده متوجه شدم که همسرم مدتیست به من خیانت میکند و شخصی ارتباط دارد و با توجه به اینکه این رابطه حدود چند ماه است انجام میشود و بعد از اینکه پرینت مکالماتشو رو گرفتن اطمینال حاصل کردم و حدود 2000 پیامک و 1800 دقیقه مکالمه در پرینت فقط یک ماه گذشته بود. بعد از صحبت و اینکه دیگه نمیتونم با این رابطه زناشویی ادامه بدمو البته با رضایت بسیار زیاد خودش بر سر طلاق توافقی به توافق رسیدیم. با توجه به مشکلات پیش امده و اینکه من بابت رابطه نامشروع از ایشان شکایتی نکنم قرار بر این شد بنده خودرو خودمو در ازای مهریه جهیزیه. نفقه. سرپرستی بچه و تمام حق و حقوق ایشون بهش بدم. حالا میخوام بدونم برای اینکه زودتر از این استرس و دادگاه و 10 جلسه مشاوره و .... خلاص بشیم میتونم تو دفتر خونه توافقاتمونو مکتوب کنم و حق طلاق رو بهش بدم که بقیه کارهای طلاق رو خودش انجام بده یا اینکه بهتره مسیر پردردسر قانونی رو پی بگیرم. بازم ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ شما می توانید وکالت در طلاق را به زوجه بطور رسمی داده و در قبال آن سند رسمی برائت ذمه کلیه حقوق مالی در دفترخانه از وی اخذ نمائید تا ایشان به وکالت از شما بتواند وکیل اخذ و دادخواست طلاق بدهند درحالیکه مانع از حضور شما برای جلسات مشاوره نخواهد بود و امری است الزامی ولیکن مادامیکه طلاق یا گواهی عدم امکان سازش صادر و قطعی و اجرا نشود شما امکان ازدواج مجدد نخواهید داشت