مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی متقابل

سلام چند شب پیش شخصی که در پرونده ای که من شاکی بوده ام و او هیچ کاره بوده اقدام به فحاشی و توهین و تهمت به بنده نموده و من هم در چند تا پیام جواب وی را دادم به نظر شما دادگاه در این خصوص چه رای صادر خواهد کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای هردو اگر توهین در حد ساده باشه جزای نقدی به نفع دولت در نظر گرفته میشه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر دو مجازات ماده 608 قانون. مجازات توهین دارید به نفع صندوق دولت 6تا 24میلیون تومان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به موضوع فحاشی شما دارد در هر صورت این عمل جرم است و قابل مجازات

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر شما هم پیام های توهین آمیز ارسال کرده اید محکوم می شوید مجازات توهین جزای نقدی درجه شش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به دلیل ارسال پیامک حاوی فحاشی، به جرم توهین به اشخاص عادی محکوم خواهید شد.