مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ساعتی

در استفتا چند تن از مراجع عطام تقلید آمده که زنان خیابانی را میشود صیغه نمود، لیکن استحباب در مورد زنان بیوه است.
سوالی مطرح است، درمورد صیغه ساعتی زنانی که یائسه هستند این امر مجاز است.
یا خانم هایی که نازا میباشند نیز میتوانند صیغه ساعتی شوند
این مورد به خاطر مسئله حامله و صاحب فرزند شدن هست که نطفه بچه ناریه بسته ومنعقد نشود.
حال سوال اصلی مطرح است اکثر منابع و مطالب فقهی مربوط به قرن ها پیش است و الان با پیشرفت علم و تکنولوژی راحت میشود از بارداری جلوگیری نمود.
پس چرا رویه های فقهی جدید و قانونی ارائه نمیشود.
تا کی میبایست از تفکرات خشک ((جاهل متنسک...)) پیروی کرد.
زنی که همسر دائم ندارد، میتواند صیغه ساعتی شود، چون ظرفیت جسمی خانم هم روزی 2باررا بیشتر نمیتواند جوابگو باشد.
لذا لطفا پاسخ واضح و ..... و مستند ارائه بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سایت حاضر جهت پاسخ به پرسش‌های حقوقی می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

امر دیگه ای هم دارید تعارف نکنید بفرمایید تا مستند خدمتتون اعلام بشه