مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شخص

سلام خواهرم از طریق سایت غیر مجاز همسریابی با شوهرش آشنا شد بعد از عقد فهمیدیم آزمایش شیشه مثبت بوده و خواهرم اصلا نمیدونسته شیشه چی هست و در عقدنامه قید شده که زوجه با مصرف شیشه مشکلی ندارد و شوهرش پای عقدنامه بهش گفته بود امضا کن من ترک کردم به خاطر قرص و دارو آزمایشم مثبت هست الان هم شیشه مصرف میکند و هم قرص متادون خواهرم رو به شدت کتک زده بود طوری که انگشت های دست خودش شکسته خیلی افسرده است مریضه دارو زیاد میخورد نمیدونم داروی چی هست خواهرم بیش از حد ساده است ازش سوء استفاده میشود. چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بعلت اعتیاد میتواند طلاق بگیرد راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خواهر شما بابت ضرب و جرح می تواند از شوهرش شکایت نماید بعد از محکومیت شوهر از طریق دادگاه خانواده درخواست طلاق نماید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

طرح دعوی طلاق به واسطه عسر و حرج. باید حتما به کمک وکیل پیش برود تا موفق شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه تا شخص خواهرتان نخواد از این منجلاب خودشو بیرون بکشه شما نمیتوانید کاری بکنید مگر اینکه این مساله خشونت را با اورژانس اجتماعی به شماره 123 در میان بگذارید