مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه زوجه باکره بدون اطلاع

با سلام و احترام....
تقریبا بعد 10 روز از عقد ازدواج برای 2ماه من(زوج) بابت اتهام زندان بودم تا تبرئه شدم وآزاد شدم، زوجه در نبود من رفته مطالبه نفقه کرده بوده وپی گیری نکرده بوده تا بعد 4سال که به مشکل خوردیم و زوجه ترک منزل کرده و اونو ادامه داد تا محکوم شدم،
آیا این قانونی بوده؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
زوجه تا زمانی که مهریه دریافت نکرده است می تواند از حق حبس استفاده کند و در این صورت نفقه هم تعلق می گیرد.