مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف ملک

باسلام. تعدادی منزل در این محدوده ساخته شده که قبلا سابقه ثبتی به نام مالک داشته و افرادی متصرف با استفاده ازشهرداری باعث خرابی موضوع ثبتی شدن و طی وکلای متعدد پلاک ثبتی قبل رو به پلاک مجهول شهرداری داده مردم یک محل بلاتکلیف از سند و افراد زمین خوار قصد سوءاستفاده. من هم آخرین متصرف مالکانه اسناد ثبتی هستم حالا شهرداری به دنبال خراب کردن منازل مردم هستند و میخوام تموم بشود بلاتکلیفی همه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مالکیت مشخص شود می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید