مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام . من چند وقت پیش وکالت طلاق از همسرم گرفتم و الان که میخوام اقدام کنم میگن وکالت طلاقتون قبول بذل نداره و
این وکالت طوری هست که باید همسرم هم راضی باشد به طلاق یا گفتن ممکنه هست مجبور شوید به صورت توافقی اقدام به جدایی کنید و همچنین ریسک این مسئله رو هم بپذیرید که امکان دارد بعضیی شعب ایراد بگیرند و کارتون انجام نشود. پس این چه وکالت طلاقی هست؟! باز هم آقا یعنی باید تصمیم گیرنده باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار مبهم است می‌بایست وکالت‌نامه شما را ببینم تا بتوانم پاسخ شما را بدهم اگر وکالت در طلاق باشد خب قابلیت انجام را دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جهت پاسخ صحیح باید متن وکالت نامه بررسی سود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام احتمالا وکالت نامه کامل تنظیم نشده اگر وکالت در بذل مهریه و قبول آن در وکالت نامه گنجانده نشده باشد در محاکم ایراد گرفته خواهد شد. وکالت نامه نیاز به اصلاح دارد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله در صورت عدم قبول بذل نیاز به قبول توسط همسر شما دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق متن وکالت باید رویت شود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وکالت درطلاق اسمش مشخصه یعنی همسرشما به شما وکالت داده در مطلقه کردن خودتون حالا در برخی وکالت ها همسر جهت دادن وکالت درطلاق میخاد بذلی صورت گیرد در بعضی مواقع مهریه سرجاش هست ولی وقتی جلسه دادگاه برگزارشد مقداری هرچند خیلی ناچیز ازمهریه تون رو بذل کنید