مشاوره حقوقی رایگان - برگه برای علت ترک کار

من 9ماه تویه شرکتی کار می کردم یک هفته مونده به عید منو اخراج کردن. مدیر شرکت گفت دیگه احتیاج نداریم بهت. الان یه کار دیگه پیدا کردم که از من برگه علت ترک کار میخواد از شرکت قبلی. من رفتم الان کارفرما میگه من به هیچ عنوان نمیتونم به شما برگه علت ترک کار بدم الان من باید چی کار کنم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه و موضوع را گزارش کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما در چنین حالتی بهتر بود ظرف یکماه از روزی که اخراج شدید علیه کارفرمایی که شما را اخراج کرده است شکایت کنید چون ایشان یا باید ثابت میکرد که کاری برای ارایه به شما نداره یا اینکه جریمه اخراج را میپرداخت و شما هم میتوانستید در صورت داشتن سابقه مشخصی بیمه از حقوق بیکاری بهره بگیرین.در حال حاضر ما در قانون ماده ای که کارفرمای قبلی را وادار به پاسخگویی به شما بکنه نداریم.یعنی قانونا نمی توانین ایشان را وادار کنین که با درخواستتان موافقت کند.اما می توانید به ایشان اظهارنامه بفرستید و به کارفرمای جدیدتان بگویید من طبق قانون نمی توانم ایشان را وادار کنم به استعلام پاسخ بدهداما طبق این اظهارنامه به صورت رسمی از ایشان درخواست نموده ام.منتها پاسخ نمی دهند.اگر سوابق شما مدنظر کارفرمای جدید هست میتوانید لیست سوابق بیمه ای خودتان را که از طرف کارفرمای قبلی حق بیمه شما واریز شده را به ایشان نشان دهید.این سوابق در حال حاضر به راحتی از طریق دسترسی به اینترنت قابل استخراج هست.ضمن اینکه کارفرمای جدیدتان باید ملتفت باشند که طبق قانون نمی توان طرف را وادار به پاسخگویی نمود.