مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

باسلام
زوجه به بنده خیانت کرده
من چند بار فرصت بهش دادم و بخشیدمش .. ازم خواست هیچ اقدامی نکنم
اما باز تکرار شد .. این وسط من هیچ مشکلی نداشتم و همه جوره بهش میرسیدم و باهاش مهربان و خوب بودم اما باز تکرار کرد و جواب اعتمادمو اینطور داد
چندشب پیش برداشتم به اون شخص مقابل زنگ زدم و جریان زندگیمو و اینکه با یه خانوم متاهل دوست شده رو گفتم و باهاش دعوا کردم
همون موقع خانومم از اتاق بیرون اومد و رگ دستشو زد که چرا این کارو کردی ... سطحی بود و بردمش بیمارستان
الان بهم میگه باید زنگ بزنی بگی من شوهرش نیستم و قضیه رو درست کنی و اگه تکرار کردی خودمو میکشم و خونمو میندازم گردنت
من چکار کنم؟ خانوادش میدونن حدودا چی شده ولی نمیذاره پیش کسی چیزی بگم ... اینطور تهدیدم میکنه
خانوادشم سعی در ادامه زندگیش با من دارن ولی نمیدونن باهام اینطوره ...
میگه خودم سر وقت مناسب طلاق میگیرم
خواهشا کمکم کنید؟
من چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این زندگی بی فایده می باشد .حتما برای ادامه زندگی با مشاوره صحبت کنید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به صلاح و مصلحت هر دویتان است که طلاق توافقی بگیرید. به وکیل مراجعه کنید

یک وکیل

بنام خدا با سلام -نظر به مراتب اعلامی همسر شما بنظر می رسد . مشکل روانی دارد در مرحله اول پیشنهاد می شود .ایشان را به یک روان پزشک ببرید و اگر موافق رفتن به پزشک نشد.در مرحله دوم ، چون دادگاه مستند می خواهد مراتب را به خانواده اش ، که البته ،گفته اید ،ممکن است در مرجع تحقیق و قضایی منکر باشند و بگویند که اطلاعی نداشته اند. پس به محض عدم حضور همسرتان در خانه به خانواده اش اطلاع دهید بیایند ببینن کجا رفته، زیرا با کنترل رفت و امد مسئله ارتباط نا محدود می شود3-گوشی خونه واگر توانستین، گوشی همسرتان را بدون اطلاع همسرتان در حالت ضبط قرار دهید یعنی یا نرم افزار ضیط مکالمه بزارین یا گوشی تلفن منزل که مکالمات را ضبط می کند بزارین
4-به منزلتان در صورت توانایی دور بین مدار بسته بزارین که ظاهرا تقسیطی هم می فروشند
5-از فرد مزاحم به عنوان مزاحم به همسرتان، در دفاتر الکترونیک قضایی ،شکایت و مستندات از جمله ؛ استعلام از مخابرات در خصوص تلفن به همدیگر مستند ادعای شما خواهد شد . که با رفتن همسرتان به مراجع انتظامی و دادسرا ودادگاه قطعا رعب و هراس داشته و دست از کارش ان شا الله می کشد. وهمسرتان نیز ممکن است به عنوان رابطه نامشروع تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد و مطلع باشید که این اتهام از جرایم غیر قابل گذشت است در صورت ثبوت با رضایت پرونده مختومه نخواهد شدو5-
مراتب رگ زدن دست را عکس برداری کنید تا فردا مدعی نشود که شما با چاقو زدید و شکایت کند و به ادعایش قسم بخورد و شما درد سر عظیم می افتید خدا نکرده به زندان می روید و میدان بر ای ارتکاب بزه بازمی شود. وپرونده بالینی بیمارستان یا اظهاراتش در بیمارستنان و یا شماره پرونده بالینی بیمارستان را در دستتان داشته باشید
قطعا بدانید با ایجاد دردسروفق مراتب فوق احتمالا 90 درصد مشکل حل می شود و طوری به همسرتان بفهمانید که فرد مزاحم ، قطعا ایشون را فریب می دهد و بعدا هیچ مساعدتی نمی کند و در قبال مساعدت ،مزاحم می فرماید جزای کسی که به همسرش خیانت کند . مجازات است احیا صدمه مادی و معنوی ، خطرناکی به همسرتان وارد کند و با این اظهار همسرتان احتمالا سر عقل بیایدو توضیحا اینکه با شکایت از فرد مزاحم ایشان دیگر می ترسد که دور بر همسرتان بیاید .و شماره پرونده ها را در دست داشته باشید و ضمنا کارت ملی و سامانه ثنا نیز همراهتان باشد
و اگر در فضای مجازی نیز صحبت می کنند از طریق پلیس فتا قابل تعقیب است و به به خدا توکل کنید ان شا الله مشکلتان حل شود
من الله توفیق