مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سابقه ی بیمه ای از خدمات درمانی به تامین اجتماعی

مردانی هستم کارمند رسمی آموزش و پرورش با بیست سال وسه ماه سابقه پرداخت بیمه خدمات درمانی امکان تبدیل بیمه پایه به تامین اجتماعی را دارا هستم ؟

پاسخ ها :

تبدیل بیمه خدمات درمانی به تامین اجتماعی بیمه خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی بیمه