مشاوره حقوقی رایگان - چک

من 2برگه چک برگشتی ازیه شهرستانه دیگه دارم آیا می‌تونم درشعبه مرکزی شهرخودم پیگیربشم چون من سرپرست خانوار و ورفتوبرگشتو هزینهاش قادر نیستم چکهابراسال 95هستش

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه شهری صلاحیت رسیدگی دارد که شعبه بانک محال‌علیه در آنجا قرار داشته باشد‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک مذکور مشمول اسناد عادی بوده و در محل اقامت خوانده یا بانک محال علیه قادر به شکایت هستید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر هنوز برگه نشده در یکی از شعب شهر خودتون برگه کنید و به دادگاه دادخواست بدین