مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم،بنده 45 سال سن دارم و مدت 2سال هست که از همسرم جدا شدم و طلاق توافقی انجام شد،ولی الان مدت یکسال هست که قصد ازدواج مجدد دارم ،ولی خانواده ام راضی نیستند و بدون رضایت آنها ازدواج میسر نیست و هیچ کدامشان دنبال کیس مناسب بنده نیستند چون براشون مهم نیست ،پدر و مادرم در قید حیات نیستند من هم نمی دونم چکار باید بکنم،هر جا هم که برای خواستگاری میرم ،میگن که با خانواده بیا ،نظر شما در مورد این امر خیر چیست؟ آیا راهی هست که بتوان بدون حضور خانواده بتونم ازدواج کنم ؟،لازم به ذکر هست که بنده شرایط ازدواج دوم را دارم ،شغلم کارمند بانک و صاحب ماشین و منزل می باشم،لطفاً بنده رو راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به اجازه خانواده نیست و شما با هر کسی که بخواهید می توانید ازدواج کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید با هر شخصی که مایل هستید ازدواج نمائید و نیاز به اجازه خانواده نیست.
اگر خانواده طرف مقابل، حضور خانواده شما را شرط می‌دانند بهتر است به خوبی آنها را توجیه نمائید.