مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام ، من یک واحد آپارتمان خریدم که هنوز سند آن صادر نشده و در مبایعه نامه پارکینگ غیر مسقف واقع در حیاط ذکر شده و به گفته مشاوران املاک در سند هم پارکینگ اختصاصی واحد من در قسمت حیاط می باشد آیا امکان پذیر می باشد پارکینگ اختصاصی در حیاط آپارتمان باشد. باتشکر

پاسخ ها :

پارکینگ اختصاصی در حیاط آپارتمان پارکینگ غیر مسقف در حیاط پارکینگ در آپارتمان پارکینگ اختصاصی پارکینگ در سند پارکینگ