مشاوره حقوقی رایگان - نامشروع بودن فرزند فوت شده

خانم من از یکی دیگر حامله شده بعدش من اصلا نمیدونستم تا زایمانش که پیام آمد برای من از بیمه فهمیدم بچه مرده به دنیا آمده است. حالا از کجا و از چه طریقی باید ثابت کنم بچه مال کسی دیگر بوده؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز چون بچه فوت نموده است مشکل دوچندان است برای اثبات این امر نیاز به انجام آزمایش دی ان ای می باشد وچون بچه مرده است واثری نیز بر موضوع مترتب نیست امکان پذیرش این امر مواجه با مشکلات عدیده ای است چرا که زمانی که فرزند زنده است شما می توانی نفی ولد یا نسب مطرح کنید وحال که فوت نموده به خودی خود نفی شده است اما در هر حال قابل طرح است باهمه دشواری های که داردموفق باشید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

وقتی بچه مرده به دنیا آمده، بر فرض امکان اثبات هم ثمره ای بر آن بار نیست.