مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید سابقه بیمه تامین اجتماعی

باسلام ، بنده 38 سال سن دارم و تقریبا 14 سال سابقه پرداخت بیمه در شرکت های خصوصی و نیمه دولتی در پروژه های عمرانی کشور را دارم . با توجه به این موضوع که در ارگان دولتی مشغول به کار نبوده ام و در چندین شرکت مختلف کار کرده ام و از پایان سال به دلایلی قصد ادامه کار و پرداخت بیمه را ندارم. آیا امکان بازخرید سوابق بیمه پردازی تامین اجتماعی سال های گذشته وجود دارد و چگونه می بایست اقدام نمود؟ پیشاپیش از راهنماییتان سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
می توانید حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان تامین اجتماعی تماس بگیر تا راهنمایی شوید 1420

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

طبق قانون فعلی بیمه تا سن 60 سالگی امکان ندارد. در آن سن تشریف میبرید بیمه و درخواست بازنشستگی میدهید. در بیمه تامین اجتماعی امکان بازخرید نیست.