مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه بدون کارکرد براساس نسبت خواهری

یه مرکز نگهداری معلولین دارم که خواهرم قبل از واگذاری مرکز به خودم برای خانم دیگری کار کرده بود و مدتی برا من بخاطر نوپا بودن مرکز بدون بیمه کار کردن شاید 8 ماه بعدش من بیمه اش کردم باردار بود مرخصی زایمان که رفت شهرش نزاشتم سر کار بیان من برا جبران بیمه هدر رفته اش ونیز دلسوزی بیمه اش قطع نکردم ،از سال 1388 تا مهر ماه 1402 بیمه بدون کارکرد واریز کردم
مهر ماه گفتم من دیگه توان پرداخت ندارم از خودتون هزینه بیمه بدین که واریز کنم
گفتن ندارم من ترک کارش اعلام کردم رفته شکایتم کرده ادعای حق اولاد و..... کردن
از سال 1400 هفته ای دوبار به صورت جایگزینی جای پرسنل اومده واز آنها دستمزد گرفتن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات ادعای خویش بایستی مدارک مرتبط را ارائه دهید.