مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

باسلام. سوالی داشتم. من ملک مادری ام را چند سال پیش به یک زن و شوهر مسن اجاره دادم (این خانم همسر دوم مرد مسن است) و هر سال اجاره نامه را تمدید کردیم. امسال مرد مستاجرم مریض شد و پسر ایشان (از همسر اولشان) که در جریان تمام کارهای پدر و از جمله بستن قرارداد اجاره بود با من تماس گرفت و گفت که اگر ممکن است اجاره نامه را به نام همسر دوم ایشان تغییر نام دهید تا برادران و خواهران من (از همسر اول) نتوانند خانم دوم ایشان را به بهانه اینکه این ملک را پدرمان اجاره کرده از ملک اجاره شده بیرون بیاندازند. در حضور خانم دوم مرد مریض احوال و پسر مرد مستاجرم، با یک ظهرنویسی نام مستاجر را به نام زن دوم ایشان تغییر دادیم. متاسفانه پیرمرد چند روز گذشته فوت شده است. الان خانم دومش می خواهد تا یک ماه دیگر ملک را تخلیه کند (تا آخر فروردین 1403 قرارداد داریم). می خواهم بدانم که مبلغی را که پیرمرد به من بعنوان ودیعه پرداخت کرده است را باید به وراث ایشان پرداخت کنم یا با توجه به تغییر نام قرارداد اجاره به همسر دوم شخص فوت شده تعلق می گیرد. لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستاجر شما هر شخصی که می‌باشد به ایشان یا وراث او پرداخت شود