مشاوره حقوقی رایگان - دستور پلمب مغازه اجاره ای از سوی مالک

سلام و درود. من الان 20ساله یه مغازه اجاره کردم. اونجا رو آباد کردم ملک مرده رو زنده کردم. الان ورثه میگن تخلیه میگم اجاره رو هر چی هست بگید میدم میفروشید هم به من بفروشید میگن فقط تخلیه.بعد رفتن اتحادیه جواز به اسم صاحب مغازه بوده 2ساله اعتبارش تموم شده اونجا گفتن ما جوازو تمدید نمیکنیم بعد اتحادیه اخطار پلمپ داده رفتم اتحادیه میگم من الان توی این سالها حق عضویت اتحادیه رو دادم چجوری میخاید پلمپ کنین میگن جواز نداری میگم خوب به من جواز بدین میگن باید اجاره نامه بیارید
الان من خواستم راهنمایی کنین آیا به من حق وحقوقی میرسه.دوم اینکه اتحادیه میتونه پلمپ کنه.سوم من میتونم فک پلمپ کنم یانه
خواهشن راهنمایی بفرمایید.حق نگه دارتون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

در صورتیکه اجاره نامه داشته باشید بله والا تعلق نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اجاره نامه معتبر داشته باشید بله

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر اجاره نامه معتبر در این 20 سال دارید قابلیت دفاع وجود دارد