مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث ملک

سلام .من وکالت تام از برادرم دارم که سهم خودش به من واگذار کرده با تمام مشخصات خونه مادری.برادر دیگر هم نامه محضری با 5شاهد دارم که حق حقوق سهم ارث مادری و پدری گرفته ..مهر امضا و 5شاهد در محضری انجام شده الان من تک دخترم نامه انحصاروراثت گرفتم مشکلی نداریم خونه مسکن مهری هست سند ندارد 5برگه قسط خونه رو چند سال من خودم میدهم و میخوام با گواهی فوت مدارک موجود به نام خودم واگذار کنم .مالیات بر ارث میخواد یا نه؟ و دفتر اسناد چه مدرکی لازم هست؟ من همسر جانباز متوفی هستم نه اولادی دارم نه همسر نه خونه ملکی .ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بای انحصاری وراثت بگیرید و سپس با وکالتی که از سایر وراث دارید برای انتقال اقدام کنید اگر متوفی اموال دیگری دارد می‌توانید تحریر ترکه نیز درخواست کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می‌بای انحصاری وراثت بگیرید و سپس با وکالتی که از سایر وراث دارید برای انتقال اقدام کنید