مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر

دختر شاغل مجرد که پدرش فوت کرده و حقوق و بیمه پدر به مادر میرسد و بعد مادرش فوت شدن و پدر بازنشسته ارتش بودن چگونه میتواند حقوق پدرش را دریافت کند
این را میدانم که به دختر مجرد شاغل حقوق پدر نمیرسد ولی خواستم بدونم چه راهی است ایا اگر دختر بعد از فوت مادر دیگر سر کار نرود و شاغل نباشد و بیمه اش قطع شود و بیمه ای برایش رد نشود با اینکه سابقه بیمه دارد میتواند حقوق بازنشستگی پدر و بیمه پدر را استفاده کند و به نام خودش درست کند و حقوق پدر را بگیرد لطفا راهنمایی کنید
در ضمن گفتن دختر مجرد 55 سال سن با ده سال سابقه بیمه نمیتواند حقوق پدر بازنشسته ارتش را بگیرد ایا درسته

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از اداره بیمه مربوطه سوال کنید .قاعدتا بیمه بازنشستگی تعلق میگیرد .ولی از اداره بازنشستگی ارتش سوال نمایید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بشرط مجرد بودن و نداشتن درامد و شغل میتواند حقوق پدر را بگیرد