مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه یا اقرارنامه

سلام من منزلم که بنام خودم هست در نظر دارم بعد از فوتم صرفا بنام یک نفر کنم
منتها چون بچه ای ندارم. میترسم بعد فوتم خونه ام تقسیم بشه به خواهرام و خواهر و برادر از مادری دیگه. حال میگیند وصیت خوب نیست باید اقرارنامه بنویسم که صرفا خونه بعد فوتم به اون نفری که مدنظرمه برسه. لطفا راهنمایی کنید .. باتشکر

پاسخ ها :

واگذاری ملک قبل از فوت اقرارنامه وصیت نامه