مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در ضرب و جرح

سلام
من با برادرم با یکی دعوا کردم ما و ماشین ما را با چماق زدند بعد چند روز رفتن خودشان را خودزنی کردند و به روی ما شکایت کردند. الان اومدن از ما رضایت میخواهند و میگویند رضایت بدین تمام خسارت ماشینتان و خرج مخارج بیمارستان و... را بپردازیم
راهنمایی بدین لطفا چه کار کنیم خسارتمان را بگیریم یا به شکایتمان ادامه بدهیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که به شکایت خود ادامه دهید و نهایتاً نسبت به قرار ترک تعقیب اقدام نمائید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وقتی رضایت دادید مطمینا پرداخت نمیکنند