مشاوره حقوقی رایگان - رد در کمیسیون پزشکی گواهینامه به دلیل خودزنی

با سلام من اومدم برای پایه 2 اقدام کنم.رفتم برای معاینه پزشکی فرستاد کمیسیون پزشکی بیمارستان امام سجاد قسمت اعصاب و روان تهران بعد از تشکیل پرونده و طی کردن مراحل قانونی گفتند که جواب کمیسیون برای آموزشگاه اتوماسیون میکنیم میره بعد از آموزشگاه تماس گرفتن که نظر پزشک منفی گواهینامه پ3و موتور سیکلت هم شد4ساله.
خواستم بپرسم آیا امکانش هست اگر پیگیری نکنم اسم از تو سیستم پاک میشود یا خیر؟
اگه پاک بشود چقد زمان میبرد؟